El ple de Manresa dona suport unànime al sector d'ensenyament formatiu no reglat

L'Ajuntament ha posat a disposició del sector de les activitats d'ensenyament formatiu no reglat els equipaments municipals

Redacció
19 de març del 2021
Actualitzat a les 16:57h
Laura Bataller durant la seva intervenció davant del ple
Laura Bataller durant la seva intervenció davant del ple | Pere Fontanals
Tots els grups municipals de l'Ajuntament de Manresa han donat suport al sector de les activitats d'ensenyament formatiu no reglat de Manresa i del Bages davant del tercer tancament a causa de la pandèmia. La proposició també demanava ajudes per aquest sector.

Va ser defensada al ple per Laura Bataller Arola, que va intervenir en nom dels professionals del sector, i va posar èmfasi en que donaven servei a entre 3.000 i 4.000 alumnes, "que es troben desmotivats pels continus tancaments".

"Un altre tancament no l'aguantaríem", es va exclamar la representant dels centres, que ha recordat que "el sector ha tingut unes pèrdues molt importants i les administracions sempre ens tenen en últim terme".

Abans de votar, el govern municipal ha manifestat que l'Ajuntament posava a disposició del sector de les activitats d'ensenyament formatiu no reglat els equipaments municipals de forma gratuïta per si cal que hi traslladin les classes.