«El mètode Grönholm» de Jordi Galceran es podrà veure dissabte al Kursaal en dues funcions

Serà a les 17h i a les 20h, en la nova versió interpretada per Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer

«El mètode Grönholm» torna a Manresa amb nou repartiment
«El mètode Grönholm» torna a Manresa amb nou repartiment | Promocional
Redacció
18 de març del 2021
Actualitzat a les 12:49h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest dissabte, 20 de març a les 17h i a les 20h, dues funcions de la comèdia El mètode Grönholm de Jordi Galceran, en un nou muntatge dirigit per Sergi Belbel i interpretat per Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer. 

L'any 2003 El mètode Grönholm de Jordi Galceran es va estrenar per primer cop al Teatre Nacional de Catalunya i des d'aleshores ha traspassat totes les fronteres: un èxit de públic tant a Catalunya, com a la resta de l'Estat com en l'àmbit internacional.

A Manresa ja es va poder veure el 2005 al teatre Conservatori i el 2011 al Kursaal. Ara hi torna de la mà d'Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer, els actors que aquest cop es posaran en la pell de quatre candidats a un lloc d'alt executiu a una multinacional, tots ells ben disposats a sotmetre's a les rocambolesques proves del procés de selecció.

Aquesta situació dona peu a una comèdia de riures assegurats, perquè no hi ha res més divertit que veure les nostres pròpies misèries, adonar-nos en aquest mirall màgic que és el teatre, de com l'ambició per aconseguir una mica més de prestigi, de consideració social i de diners ens fa actuar de la manera més ridícula. Sí, la gent riu molt a El mètode Grönholm però és un riure molt sa..., ens estem rient només de nosaltres mateixos.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.

Les entrades que tenen un preu de 26 euros, (22 euros amb carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 i escoles de música), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.