L'Espai Iris organitza un recital de poesia a través d'Instagram amb artistes i activistes LGTBI+

Les artistes Zoe i Jacarandá Disidente oferiran l'espectacle "Heteroics l'últim", que es podrà seguir el proper dimecres a partir de les 7 de la tarda

Redacció
18 de març del 2021
Actualitzat a les 11:54h
L'Espai Iris, que esdevé l'espai per a joves LGBTI+ del Bages, organitza, de manera conjunta amb els SAI del Consell Comarcal del Bages i de l'Ajuntament de Manresa i l'Oficina Jove del Bages un recital de poesia a través d'Instagram amb els artistes Zoe i Jacarandá Disidente. Serà el proper dimecres 24 de març sota el títol Heterocis l'últim en què les activistes i artistes LGTBI+ intercalaran els seus poemes en un recital literari virtual.

Desmuntar les normes socials

L'acte farà visibles les normes del sistema sexe-gènere que donen un lloc de privilegi i normalitat a les identitats normatives i reivindicarà les diversitats i dissidències afectives, sexuals i de gènere. El recital planteja desmuntar les normes socials a partir del diàleg en forma de poesia dels dos artistes que també atendran les preguntes, reflexions i comentaris de totes les persones que segueixin l'acte a través d'Instagram.

A través de dos perfils

El recital poètic es podrà seguir a través dels perfils @sailgtbimanresa i @manresajove_ojb. Per a més informació podeu contactar amb el SAI de l'Ajuntament de Manresa (sai@ajmanresa.cat), del Consell Comarcal del Bages (sai@ccbages.cat) o bé amb l'Oficina Jove del Bages a través de WhatsApp (676 664 142).