Petit Cine Club projectarà diumenge «Zog, dracs i heroïnes», per a infants de 3 a 6 anys

Tindrà lloc a 2/4 de 12 del migdia, a l'Auditori Plana de l'Om

Redacció
18 de març del 2021
Actualitzat a les 8:53h
Petit Cine Club projecta aquest diumenge, 21 de març, Zog, dracs i heroïnes i quatre curts protagonitzats per nenes valentes i imaginatives, per a 3 i 6  anys. Després de les projecció al gener de El Grúfal (2009), nominat a l'Oscar al Millor Curtmetratge d'Animació, i de La filla del Grúfal (2011); i al febrer la pel·lícula Àgata, la meva veïna detectiu, aquesta serà una nova sessió adreçada als més petits i amb una durada total d'una hora. Tindrà lloc a les 11.30 h, a l'Auditori Plana de l'Om.

Zog, dracs i heroïnes (Gran Bretanya)  es va estrenar el 19 de març de 2019, i està dirigida per Max Lang i Daniel Snaddon, i té una durada de 27 minuts. A continuació es projectaran els curts Zoo story, La reina Culet, Matilda i Un petit pas.

El preu de les entrades és de 3,5 euros. Es poden adquirir anticipadament a www.kursaal.cat o a les taquilles del Kursaal; i 30 minuts abans de la pel·lícula, a les taquilles de la Plana de l'Om.

Per les indicacions de salut per la Covid-19 hi haurà gel hidroalcohòlic abans d'entrar a la sala, l'aforament de la sala serà del 50% i en adquirir l'entrada ja s'estipula la distància de seguretat entre els grups bombolla.

La programació de cinema per públic familiar Petit Cine Club l'organitzen l'Ajuntament de Manresa, Cine Club Manresa i Imagina't.