L'Escola Paidos celebra aquest dissabte la jornada de portes obertes

Durant tot el matí es faran grups reduïts, amb reserva prèvia, per conèixer el projecte educatiu de l'escola per al curs 2021/22

Jornada de portes obertes al Paidos
Jornada de portes obertes al Paidos | Paidos
Redacció
18 de març del 2021
Actualitzat a les 8:44h
L'escola Paidos de Sant Fruitós de Bages, cooperativa de mestres amb més de 45 anys d'història, celebra el dissabte dia 20 de març al matí la seva jornada de portes obertes per explicar, a totes les famílies interessades, la seva proposta educativa de 4 mesos a 16 anys. Cal reserva prèvia al 938760271

Un projecte que contempla el desenvolupament integral de tot l'alumnat amb l'objectiu que esdevinguin persones creatives, emprenedores, crítiques, amb habilitats socials i emocionals, que sàpiguen cooperar, compartir i treballar en equip, competents en TIC i plurilingües.

Durant el matí, es podran visitar les instal·lacions i conèixer els diferents projectes educatius que s'estan treballant a la Llar d'Infants i Educació Infantil. També es podrà conèixer la Paidos Futur Classroom, que acull les activitats de tecnologia i les impressions 3D.

Des de principis d'any, més de 60 famílies han visitat l'escola i han conegut de primera mà la metodologia educativa del centre.