L'Ateneu Ca la Teia de Santpedor organitza una taula rodona sobre macroprojectes fotovoltaics i eòlics

Es farà en format virtual aquest dijous a partir de 2/4 de 9 del vespre

VÍDEO promocional de la jornada
VÍDEO promocional de la jornada | Ca la Teia
Redacció
17 de març del 2021
Actualitzat a les 20:23h

Aquest dijous a 2/4 de 9 del vespre, l'Ateneu Ca la Teia de Santpedor emetrà en directe al seu canal de Youtube una videoconferència que incidirà en el sorgiment desmesurat de macroprojectes fotovoltaics i eòlics que afecta tot el país. A Santpedor, igual que altres municipis de la Catalunya Central, ja s'han presentat diversos avantprojectes relacionats amb aquest tipus d'instal·lacions.

La taula rodona comptarà amb la participació de professionals i activistes de la matèria. Hi participaran Bernat Ferrer, veí de Santpedor; Marta Juanpera, membre d'Endavant Baix Penedès; Josep Guitart, coordinador del Bages d'Unió de Pagesos; Xavier Cipriano, enginyer especialista en energies renovables; i Jordi Iborra, membre de la Plataforma Prou Sal. Algues de les qüestions que es tractaran són qui hi ha darrere d'aquests projectes, l'afectació que tenen al territori, i la proposta de possibles alternatives més respectuoses amb les zones rurals.

El públic podrà participar a l'últim tram de la xerrada amb un torn de preguntes obertes mitjançant la mateixa retransmissió. Aquesta xerrada quedarà enregistrada per disposar-la en diferit.

Degut a les restriccions per combatre la crisi sanitària actual, l'organització opta per aquest format telemàtic.
Arxivat a