Divendres va tenir lloc la 1a Cronoescalada nocturna i pirata a Montserrat

A la prova organitzada pel Koala's Team, hi van prendre part 27 atletes, molts federats

Raül Racero
30 de gener del 2010
576_1264874733sortida-crono-pirata-montserrat1
576_1264874733sortida-crono-pirata-montserrat1

El bon ambient i la gresca van marcar la sortida. Joan Torrens

Divendres 29 de gener a quarts de vuit del vespre es va disputar a Monistrol de Montserrat la primera cronoescalda nocturna en ruta al Monestir. La prova consistia en córrer els 8.8 quilòmetres (560 metres de desnivell positiu) que separen la plaça de la Font gran de Monistrol de la plaça del Monestir. La marxa no era competitiva malgrat cada participant va prendre nota del seu temps.

La participació era de luxe amb atletes federats i d'equips de prestigi de la talla de'n José Manuel Granadero (CAI), en Jaume Folguera (UECAnoia) o en Carles Salvador (Koala's Team). El més ràpid en categoria masculina va ser en José Manuel Granadero, mentre en noies la primera a assolir el Monestir va ser la torellonenca Cristina Prat (Llistat de temps).

La trobada va estar organitzada pel Koala's Team (www.koalasteam.com), l'equip de corredors de muntanya i ultrafons que ha finals de 2009 va establir el rècord de la Ruta del Ter (240 quilòmetres en tres dies) de la mà de Joan Farré i Raül Racero, amb la col·laboració de Dibages, Estrella Damm i miantiradar.com.