Els hospitals de Manresa reben 56 ingressos per coronavirus en una setmana i registren 6 defuncions

El Bages i el Moianès tenen 27 grups escolars confinats i gairebé 2.000 alumnes a casa seva

Àrea Covid de l'hospital Sant Joan de Déu
Àrea Covid de l'hospital Sant Joan de Déu | Althaia
16 de març del 2021
Actualitzat a les 15:00h
Els hospitals de Manresa tenen 63 pacients ingressats a les seves unitats d'aïllament per coronavirus, 6 més que el dimarts de la setmana passada. Sant Joan de Déu en té 57 i Sant Andreu 6. Això suposa que durant els darrers set dies, entre els dos hospitals han registrat 56 nous ingressos a les seves àrees Covid-19.

A més, en els últims set dies, Sant Joan de Déu ha registrat 5 defuncions i l'hospital de Sant Andreu, 1 més. Sant Joan de Déu ha donat 44 altes i Sant Andreu no n'ha donat cap.

Gairebé 2.000 alumnes a casa seva

A nivell escolar, el número de grups confinats s'ha anat reduint i entre el Bages i el Moianès en sumen 27. Tot i això, entre les dues comarques el número d'alumnes que, per positiu de coronavirus o per contacte, es troben a casa seva arriba gairebé als 2.000, i el número de mestres, als 200.

Els centres educatius que tenen grups confinats són l'Institut Lacetània de Manresa i el Gerbert d'Autillac de Sant Fruitós, amb 3; l'Oms i de Prat i l'institut Lluís de Peguera de Manresa, l'institut de Navarcles i el Monsenyor Gibert de Sant Fruitós, amb 2, i la Joviat, FEDAC, institut Pius Font i Quer, llar d'infants Picarol, Ítaca i institut Manresa Sis de Manresa, FEDAC de Monistrol de Montserrat, llar d'infants Tinet de Navarcles, Torres Amat de Sallent, institut Quercus de Sant Joan de Vilatorrada, Sant Esteve de Sant Mateu de Bages, escola bressol Dentetes de Sant Salvador de Guardiola i Josep Orriols i Roca de Moià, amb 1.