Es crea una nova entitat d'esports i activitats recreatives a Sant Fruitós

A CEFAR, el patinatge artístic i l'hoquei patins són els esports principals, juntament amb el tennis de taula

El patinatge és una de les activitats del CEFAR
El patinatge és una de les activitats del CEFAR | CEFAR
Redacció
16 de març del 2021
Actualitzat a les 11:34h
Sant Fruitós ha viscut la creació de l'entitat CEFAR, un nou club d'esports i activitats recreatives que neix amb la voluntat de fomentar el desenvolupament individual i la integració social per mitjà de l'esport. A CEFAR, el patinatge artístic i l'hoquei patins són els esports principals, juntament amb el tennis de taula. 

Aquest nou club vol esdevenir un espai d'unió esportiva per créixer física i emocionalment i, a més de l'entrenament físic, l'entitat pretén programar activitats recreatives i esport en família. 

En 2019, el club va iniciar les activitats de tennis de taula a les piscines de Sant Fruitós de Bages i, en el gener de 2020, va començat a rodar amb el patinatge artístic i l'hoquei sobre patins. Per iniciar les activitats, ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i el Fútbol Club Fruitosenc. 

Donat a la situació sanitària i altres factors no s'havia pogut donar continuïtat a les activitats, però ara sí, els representants del club s'estan preparant per a reiniciar la nova etapa.