Súria restaura diferents elements de la façana principal de la Casa de la vila

Els elements que són objecte d'aquests treballs de restauració són les llosanes dels balcons, el sòcol de la façana i l'arc de pedra de la portalada principal

Treballs de restauració a la façana de l'Ajuntament de Súria
Treballs de restauració a la façana de l'Ajuntament de Súria | AjSú
Redacció
16 de març del 2021
Actualitzat a les 11:15h
Una empresa especialitzada ha iniciat aquesta setmana els treballs de restauració de diferents elements arquitectònics de la façana principal de la Casa de la Vila per encàrrec de l'Ajuntament de Súria. La segona fase d'aquesta intervenció es portarà a terme en les properes setmanes.

Els elements que són objecte d'aquests treballs de restauració són les llosanes dels balcons, el sòcol de la façana i l'arc de pedra de la portalada principal.

L'actuació ha estat impulsada per l'àrea municipal de Cultura amb l'objectiu de sanejar, restaurar, consolidar i protegir les parts malmeses de l'edifici, que va ser construït ja fa més d'un segle.

Els treballs són a càrrec de l'empresa especialitzada ECRA SL (Barcelona), amb el suport de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis.

La primera fase d'aquesta intervenció es va fer aquest dilluns 15 de març. El seu desenvolupament va obligar a tallar el pas de vianants del carrer Ernest Solvay a l'alçada de la Casa de la Vila.