El Manresa FS completa la primera fase amb una clara victòria contra el Segorbe (6-2)

Els manresans encaren la fase per al títol en cinquena posició

Redacció
15 de març del 2021
Actualitzat a les 9:10h
El Manresa FS ha finalitzat la primera fase de la lliga amb una important victòria davant el Segorbe per 6-2. Tot i que els manresans ja estaven classificats per a la fase de lliga pel títol, aquesta segona fase arrossega els punts de la primera.

El conjunt del Pujolet ha fet un dels millors partits de la temporada davant un potent Segorbe que no ha baixat la guàrdia en tot el partit. Fins i tot amb avantatge manresana de 3 gols a 0, els castellonencs han donat la cara en tot moment amb un joc pressionant i en cap cas defensiu. 

El Manresa FS ha sortit molt bé al partit amb una intensitat molt elevada i amb bones finalitzacions, d'aquí el parcial amb tres gols de diferència per als locals, tot el contrari que el rival, que tot i controlant el partit, li ha faltat finalització. 

A la represa, ha reduït diferències l'equip visitant amb una estratègia a la sortida d'un córner. Poc després un gol de Asis ha donat tranquil·litat i el Manresa ha jugat com mai, amb possessions llargues molt ben combinades i accions espectaculars.

Ràpidament, l'equip visitant ha optat pel joc de porter jugador i ha rebut dos gols consecutius de Nil, jugador que n'ha fet tres. Finalment ha estat Gil qui ha reduït diferències amb el resultat ja consumat. 

Fitxa tècnica

Manresa FS: Aleix, Santa, Asis, Manu i Gerard. Noguera, Nil, Josan, Pep Costa, Muñoz i Adil. 

CDFS Segorbe: Pérez, Aguilar, Moral, Azeddine i Martínez. Cogollos, Gil, Domingo, Navajas, Iván, Óscar, Palomar i Marco. 

Àrbitres: David Brull i Joan Sola.

Gols: 1-0 Pep Costa 5, 2-0 Noguera 8, 3-0 Nil 14, 3-1 Navajas 25, 4-1 Asis 34, 5-1 Nil 35, 6-1 Nil 36, 6-2 Gil 40

- Resultats i classificació

Segona fase

El dia 27 de març comença la segona fase de la lliga en què el Manresa haurà de jugar davant Calvià Palma Futsal, Sala 5 Martorell, Hospitalet Bellsport i Escola Pia Sabadell a doble volta amb la suma dels punts actuals. La segona fase comença amb aquesta classificació.

Natació Sabadell 41
Calvià Palma Futsal 38
Futsal Mataró 37
Barceloneta Futsal 36
Sala 5 Martorell 35
Manresa FS 35
Hospitalet Bellsport 33
Escola Pia Sabadell 31