Els Drac's de Manresa tornen a la competició després de 12 mesos amb victòria a Gavà (2-15)

El nou tècnic Daniel Pérez ha aportat disciplina, cohesió i lideratge a l'equip de beisbol de la ciutat

Riky Núñez i Brandon Pérez, dos dels fitxatges d'aquesta temporada
Riky Núñez i Brandon Pérez, dos dels fitxatges d'aquesta temporada | BCM
Redacció
14 de març del 2021
Actualitzat a les 21:39h
Semblava que no havia d'arribar mai, però finalment aquest diumenge els Drac's de Manresa s'han estrenat en una temporada molt tardana, i ho han fet amb una victòria contundent al camp del Gavà per 2-15, en la primera jornada del Campionat de Catalunya de beisbol de Primera Divisió.

A la defensa, l'equip de Manresa ha obert el partit amb el llançador Kerson Trinidad i ha dominat l'ofensiva de l'equip rival amb 12 strike outs i 1 base per boles. El llançador relleu del partit ha estat Lluís Jové que ha rematat la feina amb 2 strike outs i 1 única base per boles.

Al bat, els Drac's de Manresa han aconseguit un total de 13 hits. Cal destacar el home run de Riky Núñez, un dels nous fitxatges del Manresa, i els jugadors al bat Àlexis Rondón, José González i Mauro Fernández que han aconseguit un triple (batada de 3 bases). Per altre banda, l'equip ha robat un total de 9 bases en tot el partit.

El nou tècnic cubà dels Drac's, Daniel Pérez, ha debutat amb una clara victòria donant un gir de 180º a l'equip de Manresa amb disciplina, cohesió i bona direcció i lideratge. Al final Gavà 2 - Manresa 15. Victòria de l'equip dels Drac's de Manresa en el partit inaugural del Campionat després de 12 mesos sense competició.