El Manresa FS goleja el Lleida i es classifica matemàticament per a la fase del títol (6-2)

Els manresans disputaran aquest diumenge el partir ajornat a la jornada 11 contra el Segorbe

El Manresa FS celebrant la classificació matemàtica per a la segona fase
El Manresa FS celebrant la classificació matemàtica per a la segona fase | MFS
13 de març del 2021
Actualitzat a les 22:13h
El Manresa FS s'ha classificat matemàticament per a la fase del títol, play off d'ascens i copa del rei de la propera temporada després d'imposar-se aquest dissabte al Lleida per 6-2. Els manresans necessitaven guanyar per no haver de dependre del partit d'aquest diumenge contra el Segorbe, equip que havia perdut a Santa Coloma contra l'Industrias B moments abans.

El partit no ha estat fàcil pels manresans davant un Lleida molt ben dirigit per Gordillo en el transcurs del partit, que s'ha avançat en el marcador al minut 3. Els de Manzanares no estaven jugant malament i feien una bona defensa amb la possessió de pilota i control del partit. Els dos equips estaven molt igualats sobre el parquet, però ha estat l'equip local qui ha donat la volta al marcador amb resposta lleidatana a poc per acabar el primer temps deixant un empat a dos al marcador al descans.

Al segon temps ha continuat la mateixa tònica i amb una millora de joc dels del Pujolet i amb una defensa molt ordenada, s'han posat el partit de cara en els deu primers minuts de la represa amb gols d'Asis i Eric. El Lleida tenia ocasions ben aturades pel porter Aleix però el Manresa disposava de més profunditat tot i que a vegades li faltava tenir més possessió de pilota. A cinc minuts per al final, el Lleida ha decidit jugar de porter jugador i Nil en dues ocasions ha tancat la tarda golejadora del Manresa.

Manresa - Segorbe no serà de tràmit

Els tres punts del Manresa FS - Segorbe corresponent a la jornada 11 que es jugarà aquest diumenge al Pujolet, tot i la classificació matemàtica, anirien molt bé als manresans ja que de cara a la segona fase de la lliga, se sumen. El partit, serà a les 6 de la tarda.

Manresa FS: Aleix, Santa, Josan, Pep Costa i Manu. Noguera,. Eric, Nil, Asis, Muñoz, Gerard i Adil.

Lleida Futsal: Pedro, Chechu, Gordillo, Carles i Sergi. Jordana, Unai, Ian, Pau, Pulido, Orobitg i Wili.

Àrbitres: López Prat i Marc Bastidas.

Gols: 0-1 Sergi 3, 1-1 Nil 9, 2-1 Asis 15, 2-2 Ian 18, 3-1 Asis 26, 4-2 Eric 31, 5-2 Nil 40, 6-2 Nil 40.