La 15a edició de la Land Rover Party de les Comes, a Súria, se celebrarà el 24, 25 i 26 de setembre

Les Comes posarà a la disposició dels participants 70km de pistes 4x4 classificades per colors segons la seva dificultat i activitats per a tota la família.

Les Comes tornarà a acollir la Land Rover Party
Les Comes tornarà a acollir la Land Rover Party | Joan Fernàndez
Redacció
12 de març del 2021
Actualitzat a les 15:25h
El Centre Land Rover Experience de Les Comes ja té data per a la quinzena edició de la Land Rover Party, un cap de setmana molt especial on els propietaris de vehicles de la marca anglesa i tots els seus seguidors podran gaudir de diverses activitats relacionades amb el motor i l'aventura.

L'esdeveniment se celebrarà el 24, 25 i 26 de setembre a Les Comes (únic centre Land Rover Experience de la Península Ibèrica), situat a la localitat de Súria, Barcelona. Una finca del segle X que compta amb 70km de pistes i 550 hectàrees de terreny.

En aquest entorn tan especial, els usuaris de vehicles Land Rover podran posar a prova les capacitats off-road dels seus cotxes en les pistes amb diferents nivells de dificultat que ofereix la finca i millorar la seva destresa al volant, ja que també s’organitzaran cursos de conducció 4x4 per a ajudar a conèixer millor les capacitats tot terreny d'aquests vehicles.

Tots els assistents, inclosos els visitants que no disposin d'un vehicle Land Rover, podran gaudir de la zona d'aventura, la fira comercial, les activitats infantils, el Tour 4x4 i els cursos de conducció, entre altres. A més, la xarxa de concessionaris Land Rover de Catalunya mostrarà la seva nova gamma de vehicles i informarà a tots els assistents de les últimes novetats de marca.

Tal com es va realitzar en la passada edició de 2020, aquesta quinzena Land Rover Party comptarà amb totes les mesures necessàries per a evitar la propagació de la Covid-19. Entre elles, es mantindran les distàncies de seguretat, s'ampliaran els espais de trànsit i es limitaran els aforaments si fos necessari.

La Land Rover Party és un esdeveniment imprescindible per a totes les famílies que vulguin gaudir d'un cap de setmana únic i ple de sorpreses en un gran entorn natural.

Les inscripcions podran tramitar-se a través de la web oficial de l'esdeveniment www.landroverparty.com a partir del dimarts 11 de maig, on també podran trobar-se els preus, així com totes les activitats del cap de setmana.
Arxivat a