El manresà Borja Olalla presenta el seu tercer senzill «You Better Call Me»

Aquesta cançó és un homenatge a totes aquelles persones que cada dia es dediquen a ajudar a la resta

Borja Olalla
Borja Olalla | Casa de la Música
Redacció
12 de març del 2021
Actualitzat a les 14:03h
L'artista manresà Borja Olalla presenta avui dia 12 de març el seu tercer single amb el segell de les Cases de la Música Records. You Better Call Me és una cançó que transmet optimisme i calidesa, i des d'aquest divendres es troba disponible a totes les plataformes digitals. 

Que trobarem en aquest nou senzill?

Per la creació i composició d'aquesta cançó, Borja Olalla s'ha inspirat en la història real d'un suïcidi que es podria haver evitat demanant ajuda. Però no sols això, ja que aquest You Better Call Me amaga darrere seu altres reflexions profundes sobre la religió, el maltractament, i la depressió. "És una cançó dedicada a totes aquelles persones que ajuden al seu dia a dia i, concretament, a la meva parella que és infermera i a la meva mare que és terapeuta", ha explicat l'artista. 

Aquest single, que recorda a temes de Tom Petty o Bob Dylan, ha comptat amb la col·laboració a l'estudi de Marc Badia a la guitarra elèctrica; Helena Cullaré a la flauta i a les veus; i Àuria Iglesias al violí. A més a més, s'ha registrat a Westerlies Studio.

- Escoltar la peça a Spotify