«T'estimo si he begut» tancarà aquest cap de setmana la seva gira al Kursaal

Els contes d'Empar Moliner, portats a escena per Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre, ja tenen les entrades exhaurides

Redacció
11 de març del 2021
Actualitzat a les 16:21h
«T'estimo si he begut» s'interpretarà dues vegades al Kursaal
«T'estimo si he begut» s'interpretarà dues vegades al Kursaal | Promocional
Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre portaran en dues sessions (dissabte 20 h i diumenge 18 h) a la sala gran del teatre Kursaal de Manresa T'estimo si he begut, un espectacle amb cançons a partir dels relats d'Empar Moliner adaptats al teatre per ella mateixa. Aquestes seran les dues darreres funcions de l'obra, després d'una gira que els ha portat per diversos teatres catalans. Al Kursaal les entrades ja estan exhaurides, amb el 50% de l'ocupació.

Històries esbojarrades i contradictòries que fascinen per la seva singularitat, protagonitzades per personatges gens carismàtics, gens agraciats i potser una mica còmics.

T'estimo si he begut està dirigida per David Selvas i interpretada per les quatre actrius de T de Teatre: Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca, a les quals s'uneixen David Bagés, Mercè Martínez i Ernest Villegas.  

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.