«Cloe la paleontòloga» d'Iris i Santi Arisa s'estrenarà dissabte al Teatre Conservatori

L'espectacle que es podrà veure a les 17.30h en una única sessió ja ha exhaurit totes les entrades

«Cloe la paleontòloga» es podrà veure dissabte al Teatre Conservatori
«Cloe la paleontòloga» es podrà veure dissabte al Teatre Conservatori | Promocional
Redacció
11 de març del 2021
Actualitzat a les 12:11h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't continua aquest dissabte, 13 de març al Teatre Conservatori (17.30h) amb l'espectacle Cloe la paleontòloga, creat per Iris i Santi Arisa. El muntatge, recomanat per a infants a partir de 3 anys, s'estrenarà aquest dissabte i ho farà amb totes les entrades exhaurides. 

La Cloe és una important paleontòloga que treballa en un jaciment finançat pel seu bon amic Sr. Marró, un gran científic. Per error, cau en un forat que la transporta a La Terra dels Dinosaures, l'únic lloc on encara habiten dinosaures. En el seu intent de tornar a casa, inesperadament es toparà amb algú que té un malvat pla. Aconseguirà la Cloe tornar a casa sana i estàlvia?

Cloe la paleontòloga és un espectacle en què música i interpretació s'uneixen per tal d'oferir una aventura emocionant, divertida i molt participativa. En Santi Arisa a la percussió i l'Iris Arisa narrant aquesta història, ens transportaran de nou a l'era dels dinosaures on hi descobrirem éssers sorprenents! 

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament per mantenir la distància social i l'ús de mascareta durant les representació.

El proper espectacle de la programació d'Imagina't serà l'espectacle de titelles de L'aneguet lleig de la Cia La Puntual que es podrà veure el 10 d'abril a l'Espai de la Plana de l'Om.