Dinosaurs Tour, la major exposició de dinosauris animatrònics, arriba a Manresa

Serà al Palau Firal els propers dissabte i diumenge

Dinosaurs Tour serà a Manresa aquest cap de setmana
Dinosaurs Tour serà a Manresa aquest cap de setmana | Arena World
Redacció
10 de març del 2021
Actualitzat a les 9:29h
La major exposició itinerant de dinosaures animatrònics visitarà Manresa el proper dissabte 13 de març, data en la que serà inaugurada aquesta exhibició prehistòrica al Palau Firal, on romandrà instal·lada el dissabte i diumenge.

Aquesta mostra itinerant que ha recorregut una desena llarga de països europeus (Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Noruega, Polònia o Romania, entre d'altres), comptarà amb una trentena de peces inèdites a mida real, algunes d'elles animatròniques, que simularan l'aspecte i el comportament dels dinosaures.

Dinosaurs Tour exposarà triceratops, tiranosaures, protoceratops, parasaurolofus, estegosauris, espinosauris, diplodocus i el famós tiranosaure rex a mida real, entre d'altres. A més de les peces, es realitzaran projeccions didàctiques sobre la forma de vida d'aquesta fauna prehistòrica i hi haurà sorpreses.

Horaris

Dissabte i diumenge de 10.00 h. a 14.00 h. i de 16.00 h. a 21.00 h. Les entrades es poden adquirir per 8 euros a les taquilles de l'exposició i a www.dinosaurstour.com.