El Manresa FS perd contra el Natació Sabadell en els últims 10 minuts (8-5)

Els manresans han anat per davant en el marcador més minuts que els vallesans, però a última hora se'ls ha escapat el partit

07 de març del 2021
Actualitzat a les 10:25h
El Manresa FS ha acabat perdent 8-5 contra el colíder Natació Sabadell en un partit molt desordenat per part dels dos equips. El Manresa FS ha tingut una sortida molt efectiva de cara a gol deixant un parcial de cero gols a tres al minut cinc de partit. El conjunt dirigit per Albert Manzanares no ha sabut mantenir aquesta avantatge i amb quatre minuts els locals han aconseguit quatre gols i han donat la volta al partit. Amb aquest resultat han marxat els dos equips als vestidors després d'un primer període amb un joc poc vistós tàcticament per part de cap dels dos conjunts.

A la segona part i en dos minuts, el Manresa ha capgirat el partit amb gols de Corvo i Manu. El Manresa FS tornava a anar per davant al marcador però poc desprès Germán ha empatat el partit a cinc gols.

A deu minuts per al final ha arribat la clau decisiva del partit amb la senyalització d'una falta al Manresa en una acció que s'ha produït en altres moments del partit i els àrbitres no havien xiulat. Aquest fet, afegit a la mala col·locació de la tanca manresana, ha provocat que Pepe Font ho tingués clar i fàcil per marcar el sisè i tornar posar per davant als sabadellencs.

Poc després, els bagencs han fet la cinquena falta i a cinc minuts per al final, una innecessària infracció a mitja pista ha suposat la sisena i un llançament sense tanca que Panés ha transformat. El joc de cinc dels manresans no ha tingut efectes positius i a porta buida, Pepe Font ha marcat l'últim gol dels sabadellencs.

Fitxa tècnica

Club Natació Sabadell: Josep M. Arnau Amella, Panés, Marc i Antonio. Uri, Cristian, Ferran, Pepe Font, Aleix, German, Dani Castro i Arnau.

Manresa FS: Adil, Eric, Josan, Corvo i Muñoz. Santa, Nil, Gerard, Pep Costa, Manu i Aleix.

Àrbitres: Adrià Acero i Jordi Rodriguez

Gols: 0-1 Ortega pp, 0-2 Manu 4, 0-3 Eric 5, 1-3 Pepe Font 8, 2-3 Cristian 10, 3-3 Ortega 11, 4-3 Marc 12; 4-4 Corvo 25, 4-5 Manu 27, 5-5 German 29, 6-5 Pepe Font 31, 7-5 Panès dp 35, 8-5 Pepe Font 40.