La manresana Zenobita publica «El somriure de la princesa» per encàrrec de les escoles de música

El llibre-CD, pensat per a infants de 3 a 8 anys, és la novena cantata publicada per l'editorial

Redacció
05 de març del 2021
Actualitzat a les 9:15h
L'editorial manresana Zenobita edicions publica, per encàrrec de l'Associació Catalana d'Escoles de Música (ACEM), El somriure de la princesa, de Manel Justícia (text), Eduard Sisquella (il·lustracions) i Luis González (música). Es tracta del conte sobre el qual gira la cantata El somriure de la princesa i és la novena que Zenobita edita en format llibre‐CD. L'obra està pensada per a infants de 3 a 8 anys.

El llibre explica el periple d'una petita princesa que, malgrat ser estimada per tothom i tenir‐ho tot al seu abast, li falta el més important: somriure. Els seus pares emprenen una llarga llista d'iniciatives per aconseguir que la seva filla sigui feliç i ho proven de diferents maneres: amb el ball, la música, el circ o la gastronomia, entre d'altres. Però van passant els aniversaris i els anys i la princesa segueix sense que res li faci el pes. Un final inesperat, ens sorprendrà amb el secret que diverteix la petita: la felicitat es pot trobar en les coses més senzilles de la vida.

El llibre conté un CD musicalitzat que inclou la cantata en cinc actes, set cançons i una represa. Hi ha col·laborat el Grup de Cant Coral de l'Escola Municipal de Música d'Olesa.