Dona

Centres educatius de Manresa acullen l'activitat «Juntes ho podem tot», pel 8 de març

Aquesta activitat, impulsada des de l'Oficina Jove del Bages a través dels Punts al Pati i el Punt al Campus, es desenvoluparà fins al 12 de març

per Redacció , 4 de març de 2021 a les 15:07 |
Una de les activitats de «Juntes ho podem tot» a les escoles | AjM
Diversos centres educatius de secundària de Manresa i també les dues universitats de la ciutat acullen aquests dies i fins al 12 de març  l'activitat Juntes ho podem tot, amb motiu de la commemoració del 8  de març, Dia Internacional de les Dones. 

Per una banda, als instituts es realitzarà la dinàmica a l'hora del pati durant les dues primeres setmanes de mes i en la seva respectiva hora de Punt al Pati. Els centres on es fa són La Salle, Manresa Sis, Lacetània, Lluís de Peguera, Oms i de Prat, Joviat, Guillem Catà, FEDAC, Pius Font i Quer i Cal Gravat.


Per altra banda, l'activitat a les universitats, tant a la UManresa-FUB com  a la  UPC Manresa s'ha fet aquest  dimarts i dimecres, 2 i 3 de març.

Aquesta intervenció de sensibilització té com a objectiu sensibilitzar i fer reflexionar a les persones joves sobre les  actituds masclistes i violències de gènere. També vol reivindicar els drets que s'estan vulnerant i, alhora, poder crear espais i recursos per a l'empoderament de la dona, posant èmfasi en el fet que tota acció, per petita que sigui, és important per generar un canvi en la societat i trencar amb el patriarcat.

 

Participació