El 25è Circ d'hivern de l'Ateneu Popular 9Barris arribarà diumenge al Kursaal amb «Fins i tot la foscor»

És un espectacle de circ contemporani recomanat a partir de 12 anys

El 25è Circ d'hivern de l'Ateneu Popular 9Barris arriba a Manresa
El 25è Circ d'hivern de l'Ateneu Popular 9Barris arriba a Manresa | Marta Garcia
Redacció
04 de març del 2021
Actualitzat a les 14:48h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest diumenge, 7 de març a les 6 de la tarda, el Circ d'hivern de l'Ateneu Popular de 9 Barris de Barcelona que arriba a Manresa per primera vegada amb l'espectacle Fins i tot la foscor. Un muntatge de circ contemporani, recomanat a partir de 12 anys, que parla de la història cultural i religiosa d'occident des d'un llenguatge tragicòmic. Un viatge a través de diferents èpoques i referents, des dels inicis de la humanitat fins al segle XX. Sis artistes sobre l'escenari i disciplines com el trapezi, la dansa, la contorsió, la corda volant, la música en directe i el teatre.

Eva Ordóñez i Philine Dahlmann dirigeixen aquest muntatge en el quan han seleccionat sis artistes amb fortes personalitats, presència escènica i una clara maduresa artística per crear una obra estètica amb un alt nivell tècnic, perceptible durant tot l'espectacle, sense la necessitat de demostrar l'evident virtuosisme de les artistes. Ja sigui circ, dansa, música, teatre o esport, la creació de les escenes part dels estats físic i psicològic dels intèrprets, conscients de les seves contradiccions i gaudint d'una tendència cap a l'humor fosc.

El Circ d'hivern va sorgir l'any 1996 amb la intenció de fomentar la creació de companyies estables professionals relacionades amb el circ i d'oferir propostes inèdites, de qualitat, de mig format i per teatre.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.

Les entrades per a l'espectacle ‘Fins i tot la foscor' tenen un preu de 12 euros (10 euros per a majors de 65 anys i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal (de dimarts a dissabte d'11 a 13h i de 18 a 20.00h), per internet o una hora abans de l'espectacle.