«Kràmpack» de Jordi Sànchez es podrà veure dissabte al Teatre Conservatori

Les entrades estan pràcticament exhaurides, amb el 50% de l'ocupació

«Kràmpack» arribarà dissabte a Manresa
«Kràmpack» arribarà dissabte a Manresa | Promocional
Redacció
04 de març del 2021
Actualitzat a les 14:41h
El Teatre Conservatori acollirà aquest dissabte, 6 de març a les 20h, la representació de Kràmpack, la comèdia de Jordi Sànchez, que arriba a Manresa en una nova versió interpretada per Àlex Ferré, Mikel Iglesias, Jaume Casals i Lídia Casanova.

El Pau, el Xavi i el José Luis han decidit anar a viure junts. El pis té quatre habitacions. Necessiten, per tant, una persona més: la Berta. Quin problema hi ha? La Berta és l'ex del Pau, i al Xavi i al José Luis els agrada. Tot i això, el Xavi i el Pau no s'hi estan de fer un Kràmpack de tant en tant. Només per passar-s'ho bé. De bon rotllo. Rotllo amic. No va de sexe, ni va d'amor… Oi que no? 

Kràmpack, el debut com a dramaturg de Jordi Sànchez, torna a la cartellera després de més de 20 anys sense ser-hi present, dirigida per Pep Anton Gómez. L'espectacle original, protagonitzat en el seu moment per Joel Joan, el propi Jordi Sànchez, Mònica Glaenzel / Ester Formosa i Eduard Fernández ja es va poder veure al teatre Conservatori l'any 1995

Les entrades, que ja estan pràcticament exhaurides, es poden comprar a les taquilles del Kursaal, una hora abans de la funció al Conservatori i per internet. Tenen un preu de 18 euros, 15 euros amb el carnet Galliner, majors de 65 anys i 6 euros per als menors de 25 anys). 

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.