coronavirus

Sant Fruitós multiplica per vuit els nous positius per Covid durant l'última setmana

L'institut Gerbert d'Aurillac té 174 alumnes i 18 docents en aïllament domiciliari

per Pere Fontanals , Sant Fruitós de Bages, 4 de març de 2021 a les 10:15 |
L'Institut Gerbert d'Aurillac té 7 grups confinats | AjSFB
Sant Fruitós de Bages ha registrat la darrera setmana 51 nous casos de positius per coronavirus, un nombre que multiplica per més de vuit els casos que es van donar la setmana immediatament anterior, que era de 6. Aquests nous positius han fet créixer els seus índexs epidemiològics exponencialment.

La velocitat de contagi al municipi s'ha enfilat fins a 2,95 i el risc de rebrot està disparat a 1.932 punts. La incidència acumulada de diagnosticats en els darrers 14 dies és de 655 per cada 100.000 habitants, tenint en compte que recull les dades de la penúltima setmana, també.


L'institut Gerbert d'Aurillac té 7 grups escolars confinats, amb 174 alumnes i 16 docents passant la quarantena tancats a casa seva. D'aquests 31 alumnes i 5 docents han donat positiu de coronavirus, 24 i 2 dels quals en els últims 10 dies.

Davant d'aquestes dades, l'Ajuntament de Sant Fruitós ha decidit ajornar tots els actes presencials que tenia previstos durant la primera quinzena de març, inclosos els relacionats amb la commemoració del 8 de Març.Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació