8 de març

Cardona iniciarà els actes de commemoració del Dia de la Dona aquest dissabte

Durant tot el cap de setmana es portaran a terme actes relacionats amb la celebració del 8 de Març

per Redacció , 3 de març de 2021 a les 12:33 |
La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Cardona organitza diverses activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones, que se celebra aquest proper dilluns, 8 de març.

Per una banda, aquest dissabte 6 de març a les 12 del migdia, la Regidoria organitza la xerrada 8 de març, més necessari que mai, a càrrec de Núria Becerra Vilatovà, psicòloga especialitzada en gènere i feminismes, que comptarà amb l'actuació musical de Xènia Delgado. Es farà al Teatre Municipal Els Catòlics.


El mateix dilluns, 8 de març, a les 12 del migdia, es farà una lectura del manifest davant l'ajuntament com a commemoració del Dia Internacional de les Dones. A la tarda, de 4 a 7, a la plaça de la Biblioteca es farà un mural participatiu adreçat al jovent cardoní, i en el qual per participar-hi cal inscriure's a través de l'Instagram @EspaiJoveCardona.

En el marc de la commemoració del 8 de març, l'Ajuntament ha ofert als centres educatius de primària fer un taller per tractar estereotips de gènere. 


D'altra banda, el diumenge 7 de març el Col·lectiu Feminista de Cardona Les Magalles, de 2/4 de 12 a 1 del migdia, a la plaça Santa Eulàlia, ha previst un acte a partir d'una lectura de poemes i escrits, a càrrec de Dones de Cardona, així com la lectura del manifest del 8M. Seguidament, es procedirà a la realització d'una taula rodona, formada per noies i dones de Cardona, que girarà al voltant de la temàtica Dones cardonines i el món laboral. Des de l'organització, es recomana fer una inscripció prèvia a lesmagalles@gmail.com.

Durant tots els actes se seguiran totes les mesures de prevenció i seguretat de la pandèmia. Es disposarà de gel hidroalcohòlic a l'entrada i sortida i és obligatori l'ús de mascareta durant el transcurs de les activitats previstes.

 

Arxivat a:
Societat, 8 de Març, dona
Participació