Comerç

El CEDEM organitza un curs en línia per aprendre a gestionar una botiga digital

El curs "De la botiga física a la botiga on-line: Crea la teva botiga digital amb ShopifY" es tindrà lloc els dies 10 i 17 març

per Redacció, 3 de març de 2021 a les 12:27 |
Comerç electrònic | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l'Ajuntament de Manresa organitza els propers dies 10 i 17 de març, de 14 a 17 h, el curs De la botiga física a la botiga on-line: Crea la teva botiga digital amb Shopify

Shopify és un gestor de comerç electrònic amb el qual es pot gestionar la teva botiga online. La facilitat d'ús de la plataforma ecommerce més gran del món permet als emprenedors concentrar-te en la tasca més important: aconseguir clients i vendre on-line sense inversió ni coneixements de programació i sense preocupar-te de la tecnologia.


En aquesta activitat, el Jordi Manero i la Clàudia Ferrer, fundadors de l'ecommerce Claudia&Julia, explicaran com crear una botiga digital amb Shopify i començar a vendre els productes per Internet. També parlaran de què cal tenir en compte a l'hora de vendre per Internet i d'estratègies i eines per fer els primers passos i donar a conèixer la botiga digital.

En la primera sessió, s'explicarà què cal tenir compte abans de començar a vendre per Internet; què és Shopify i com funciona, com escollir una plantilla per a la botiga i la creació de productes i contingut de la botiga.


La segona sessió estarà dedicada a les possibles fórmules per donar a conèixer la nova botiga digital; consells perquè funcioni, com gestionar les xarxes socials per vendre a Internet, implantar una estratègia d'email màrqueting i quina és la publicitat digital més efectiva per a la nova botiga.

Aquesta activitat formativa és gratuïta, però és necessària inscripció prèvia.

Les persones interessades rebran un enllaç a la sessió una vegada feta la inscripció i lliurada la documentació necessària. Es donarà la possibilitat d'assessorament personalitzat a set projectes que segueixin el curs. Al ser places limitades, caldrà una sol·licitud expressa una vegada realitzat el curs, per part de les persones interessades, i en aquest cas, s'adjudicaran les places, prèvia presentació del pla de negoci, a aquells projectes que hagin obtingut una major puntuació amb criteris de viabilitat (tècnica, econòmica i financera) i impacte al territori. 

 

Participació