El nombre de pacients amb Covid als hospitals de Manresa confirma la tendència a la baixa

En l'última setmana han donat 45 altes de les unitats d'aïllament i han rebut 32 nous ingressos

Àrea Covid de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa.
Àrea Covid de l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa. | Althaia
02 de març del 2021
Actualitzat a les 19:39h
El número de pacients a les unitats d'aïllament per coronavirus ha baixat en 15 als hospitals de Sant Joan de Déu i de Sant Andreu de Manresa i aquest dimarts 51 persones hi faran nit, 45 al d'Althaia i 6 més al de Sant Andreu Salut.

En l'última setmana entre els dos centres han donat 45 altes, entre hospitalàries i per negativitzacions, 38 a Sant Joan de Déu i 7 a Sant Andreu i han rebut 32 nous ingressos, tots ells a l'hospital d'Althaia.

Des de dimarts de la setmana passada hi ha hagut 2 noves defuncions a Sant Joan de Déu, que ja n'acumula 268 des de març de 2020.

El risc de rebrot es manté a l'alça al Bages

El risc de rebrot i la velocitat de contagi continua creixent al Bages, tot i que molt moderadament respecte dels últims dies. El passat 26 de febrer -última data amb dades consolidades-, el risc de rebrot comarcal era de 285 i la velocitat de contagi d'1,25. Manresa ciutat, en canvi, porta dies amb petites pujades i baixades, i les seves últimes dades consolidades són de 269 punts de risc de rebrot i una velocitat de contagi d'1,14.

Al Moianès les dades epidemiològiques van a la baixa, tot i que amb uns valors molt més elevats. El seu risc de rebrot és de 549 i la velocitat de contagi d'1,41.