Energia solar

L'empresa cardonina Innover reivindica l'energia solar el dia que celebren els seus deu anys

L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, ha visitat l'empresa coincidint amb l'aniversari

per Redacció, 2 de març de 2021 a les 19:00 |
Visita de Ferran Estruch a Innover | AjCdn
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'empresa cardonina Innover, líder en la instal·lació de plaques fotovoltaiques, celebra el seu desè aniversari amb una facturació de 6,8 milions d'euros l'any 2020 i, per tant, un creixement positiu i important de l'empresa com a referent de les energies renovables, actualment consolidada amb 45 treballadors i amb projectes estesos arreu del territori. 

L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, ha visitat aquest passat dilluns l'empresa cardonina, amb Rafel Clusellas i Albert Trobalon, per analitzar els projectes en marxa, entre els quals Cardona n'és també protagonista, i on la transició energètica i la sostenibilitat són elements clau pel desenvolupament local del municipi. 


A dia d'avui, les dues grans línies d'actuació de l'empresa és l'autoconsum industrial, amb més de 500 instal·lacions realitzades i en marxa més d'una vintena de projectes en fase de tramitació i execució a nivell de parcs solars, en els quals alguns tindran un impacte a favor de la sostenibilitat i les energies renovables a Cardona. 

L'alcalde, Ferran Estruch, va remarcar la importància d'Innover pel municipi i pel teixit productiu i empresarial. Les perspectives de creixement, tant a nivell econòmic com de projectes, són molt bones. Estruch va agrair, en aquest sentit, la implicació de l'empresa en el desenvolupament local de Cardona, que compta amb projectes per Cardona i en la contractació de nous llocs de treball.

 

Participació