Llum

Núria Casanovas guanya el 13è Torneig de Carcassonne de la Llum del CAE

Un total de 30 jugadors es van apuntar al torneig que enguany es va celebrar en línia

per Redacció, 1 de març de 2021 a les 09:09 |
El 13è Torneig de Carcassonne de la Llum del CAE s'ha jugat en format virtual | CAE
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest diumenge, 28 de febrer, s'ha celebrat la 13a edició del Torneig de Carcassonne de la Llum que organitza el Club del Joc del CAE. Tal com va ja s'havia fet prèviament amb la Setmana de Jocs al Carrer i amb el Joc de Ciutat de la Llum, des del CAE es va adaptar aquesta activitat per a que es pogués celebrar malgrat les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia Covid-19.

Per aquest motiu, el torneig es va fer en modalitat virtual, combinant dues plataformes telemàtiques: un canal Discord amb diferents sales de joc que permetia la comunicació entre els participants de cada partida i la plataforma Board Game Arena (BGA) on es desenvolupaven les partides.


Aquesta modalitat de torneig va tenir força acceptació, amb un total de 30 participants, 17 dels quals eren de fora de Manresa. Després de gairebé tres hores de joc, amb quatre rondes de partides, la classificació final va quedar encapçalada per Núria Casanovas -que ja havia quedat en tercera posició a l'edició del 2020-, seguida per Lluc Serrat i Sergio Cristóbal.

Per al Club del Joc aquest torneig ha estat la primera experiència d'organitzar una activitat de joc de taula en modalitat en línia i en aquests moments s'està plantejant la possibilitat de reprendre les Nits de Joc amb aquest format mentre no es puguin celebrar de manera presencial.


El Torneig de Carcassonne és una de les activitats que el CAE aporta al programa d'actes de les Festes de la Llum des de l'any 2009, l'any en què el CAE en va ser l'entitat administradora. Al llarg d'aquests anys el Torneig s'ha anat consolidant en el calendari lúdic, no tant sols de la ciutat, sinó de la Catalunya Central.

Per a l'organització del torneig el CAE compta amb la col·laboració de Devir, l'empresa editora del joc, i de l'Ajuntament de Manresa. A través de la web del CAE (www.cae.cat) es pot accedir a tota la informació del torneig i les classificacions finals.

 

Participació