Pedro Martínez: «En el nostre pitjor moment ha aparegut la qualitat dels jugadors»

El tècnic de l'UCAM Murcia creu que el partit s'ha decidit per detalls

Roda de premsa posterior al partit de Pedro Martínez
Roda de premsa posterior al partit de Pedro Martínez | BàsquetManresa
27 de febrer del 2021
Actualitzat a les 23:21h

Pedro Martínez, entrenador del BAXI Manresa, ha vist millor el seu equip millor a la primera part que a la segona contra l'UCAM Murcia. "A la primera part hem pogut córrer i dominar el rebot. En canvi, a la segona ens han dominat ells. Ens han defensat millor". El final ha estat un cara o creu en què "en els moments més difícils ha aparegut la qualitat dels nostres jugadors. Primer del Matt Janning i després del Makay Mason".

La roda de premsa ha servit per repassar l'estat físic de dos jugadors. El cas d'Scott Eatheron no sembla que sigui res greu. Sembla ser que quedarà en unes rampes que de tant en tant pateix el pivot. I Matt Janning l'únic que necessita és entrenar i jugar per agafar el ritme que l'escorta havia tingut altres temporades.

Sito Alonso creu que el partit s'ha decidit per detalls

Sito Alonso, tècnic de l'UCAM Murcia, ha considerat que el partit ha tingut tres moments claus. El primer, s'ha produït al segon quart quan "hem tingut ocasions per anotar sota la cistella i no aconseguir-ho ens ha limitat per posar-nos onze punts a sota". Un segon moment important ha estat una errada en el llançament triple que els visitants tenien tres punts al seu favor. I el tercer, l'antiesportiva sobre Matt Janning. "L'encert final dels manresans, amb els triples de Janning (2) i Mason (1) han acabat de decidir", ha sentenciat Alonso. 

Arxivat a