El Manresa FS es queda a un pas d'una gran remuntada contra el Salou (4-4)

Els manresans han fet una pèssima primera part

27 de febrer del 2021
Actualitzat a les 23:14h
El Manresa FS ha empatat a quatre gols al Pujolet davant el cuer, Salou, després d'haver estat a punt de donar la volta al marcador des d'un 1-4, però també després que els tarragonins erressin l'última jugada que tenien en un contracop de 3 contra 1.

El Salou ha plantejat un partit ofensiu sense ser l'equip anàrquic que demostra en moltes ocasions. És evident que ha aprofitat la dolenta primera part de l'equip manresà que ha fet un primer temps amb un caràcter defensiu inoperant, amb poca concentració i errades constants. Tant es així que els tarragonins han arribat clarament en només quatre ocasions a la porteria d'Adil aconseguint marcar totes les vegades. Defensivament, els manresans actuaven de forma debilitada amb constants fissures.

En el seu comiat, Sito Rivera hagut de convèncer l'equip que la remuntada era possible. Tothom tenia en ment la pletòrica segona part davant Mar Denia amb remuntada inclosa. En aquesta ocasió ha estat ben a punt de produir-se altre cop, però també es podria haver escapat el partit en una ultima acció com va passar dijous a Badalona.

Cert és que al llarg de la segona part els del Pujolet han gaudit de moltes ocasions de gol fins al punt d'empatar el partit a sis minuts per al final. En el tram definitiu, el Manresa FS ho ha intentat un i altre cop amb aturades constants del porter visitant Edu i en altres ocasions, per falta de finalització i coordinació a l'atac manresà.

El proper partit a Sabadell serà dissabte vinent davant el Natació a falta de rebre al Lleida i Segorbe al Pujolet la setmana posterior.

Manresa FS 4 : Adil, Noguera, Josan, Corvo i Asis. Èric Castillo, Santa, Nil, Pep Costa, Manu, Muñoz, Gerard i Aleix.

Salou FS 4 : Edu, Batalla, Pavel, Pol i Joel. Ruben, Juanca, Bolivar, Jordi, Ricardo, Braian, Aitor i Alberto.

Àrbitres: Israel Rufos i Juanjo Calvo.

Gols: 0-1 Pavel 11; 0-2 Joel 11; 1-2 Corvo 12; 1-3 Ruben 18; 1-4 Braian 19; 2-4 Èric 21; 3-4 Pep Costa 30; 4-4 Josan 34