Manifestació

El Moianès també mostra el seu rebuig a la repressió policial

Una cinquantena de persones s'han manifestat als carrers de Moià sota proclames anticapitalistes i contra els Mossos

per Pere Fontanals , Moià, 27 de febrer de 2021 a les 21:06 |
Una patrulla dels Mossos davant una pancarta que han penjat els manifestants a Moià | MPM
Una cinquantena de persones han participat a la convocatòria del Moviment Popular del Moianès per la llibertat de les persones detingudes i l'amnistia total, l'autodeterminació, "pa, sostre, papers i treball" i la dissolució urgent dels antiavalots.

La marxa ha sortit de la plaça de les Quatre Barres, ha passat per la cruïlla dels 4 semàfors, on han tallat el trànsit uns minuts, la manifestació s'ha desplaçat fins a la comissaria dels Mossos de Moià i finalment han penjat les pancartes a la plaça Sant Sebastià davant l'Ajuntament.


La marxa ha transcorregut sense incidents i els manifestants han llançat proclames anticapitalistes i contra els Mossos d'Esquadra. Quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra han seguit la manifestació en tot moment i, allunyada, hi havia una furgoneta dels antiavalots.

"Seguirem dempeus, juntes i organitzades perquè ja n'estem fartes i no podem més de patir dia rere dia per arribar a final de mes, tenir un sostre digne, treball, papers i menjar! No pararem de canalitzar la ràbia col·lectivament", han manifestat.


 

Participació