successos

«És molt estrany»: Sense rastre de la manresana desapareguda fa dos mesos a Vilassar de Mar

Dos mesos després de la seva desaparició, els Mossos reconeixen que "cap hipòtesi pren força" sobre la localització de Sandra Culli

per Marc Solé , Terrassa, 26 de febrer de 2021 a les 20:00 |
Fotografia de Sandra Culli publicada per la seva parella. | Arxiu familiar
Dos mesos després de la desaparició de Sandra Culli el dia de Sant Esteve, els Mossos no tenen cap pista sobre la seva localització. Va ser vista per última vegada el 26 de desembre a Vilassar de Mar, després de dinar amb la família a casa de la seva sogra. Tot seguit, cap a les cinc de la tarda, va marxar-ne sense mòbil.

Des d'aleshores, a banda d'una gravació en què se la veu en direcció al mar, no es tenen notícies d'aquesta manresana resident a Terrassa de 44 anys, tot i que la investigació segueix oberta. La seva parella va denunciar la desaparició a través de xarxes socials, i vista la repercussió, la policia s'hi va posar en contacte per demanar-li declaració i que presentés una denúncia.


Des de la seva desaparició i fins al 31 de desembre, els Mossos van mantenir la recerca per aire amb helicòpter a Barcelona i els seus entorns, així com al Maresme, però el Cap d'Any va marcar un punt d'inflexió, ja que en cas d'una fugida voluntària hauria pogut ser un bon moment perquè Sandra Culli hagués contactat amb la seva família, detalla la policia. 

La desaparició de la veïna de Terrassa, tal com expliquen fonts de la policia catalana a l'edició terrassenca de NacióDigital, LaTorre, es troba "encallada", i és que no s'ha produït cap avanç. En aquest sentit, tot i que no descarten el suïcidi, reconeixen que "cap hipòtesi pren força" i asseguren que "tot és molt estrany". Tampoc es tenen indicis de criminalitat.


Tal com explicaven setmanes enrere els Mossos a aquest mitjà, fins ara "han anat sortint indicis esperançadors" durant la recerca, com l'aparició de persones semblants en gravacions de càmeres o un avís d'albirament de la desapareguda en una benzinera de Montcada, que s'han acabat descartant. Segons apunta la policia catalana a aquest mitjà, la dinàmica del cas fa que no es descarti el suïcidi com a causa de la desaparició.

Agents de la comissaria de Mossos de l'Eixample es van encarregar de la seva recerca seguint punts a la capital de Catalunya que eren familiars i concorreguts per la desapareguda, sense èxit. En paral·lel, un grup d'una cinquantena de voluntaris la va buscar al Maresme, pels punts situats prop d'on va ser vista per última vegada.

 

Participació