Les càpsules del «Fenomen Dissidència» de Cultura del Bé Comú i Òmnium es poden consultar al web

Es van estrenar divendres passat a l'Auditori de la Plana de l'Om en el marc de l'Encesa de la Nova Llum

Les càpsules ja es poden veure per internet
Les càpsules ja es poden veure per internet | CBC
Redacció
26 de febrer del 2021
Actualitzat a les 15:48h
La dissidència és l'acció de desacord contra un ordre establert. Hi ha dissidències quotidianes i personals i d'altres de més col·lectives o polítiques. Però que ens porta a desafiar l'ordre? Com ho vivim? Com ens afecta i com afecta a les altres? Per encàrrec d'Òmnium Bages-Moianès, la consultora cultural manresana Cultura del Bé Comú presenta Fenomen Dissidència, un espai de treball vivencial amb un grup de vuit persones on es van treballar aquestes preguntes a través de dinàmiques d'expressió artística. 

El resultat d'aquest procés ha estat una bateria de càpsules audiovisuals que mostren la reacció de grups de persones enfrontant-se a la norma a través de diversos canals d'expressió com són els cossos, la veu o la paraula. Un viatge a través del fenomen que no deixa indiferent a ningú.

A la documentació audiovisual del procés grupal s'hi suma la reflexió de veus expertes en diferents disciplines artístiques com la de les cantants i actrius Yolanda i Kathy Sey i el fotògraf Oriol Segon.

L'estrena de les càpsules audiovisuals va tenir lloc el passat dissabte 20 de febrer a la l'auditori de la Plana de l'Om de Manresa. Ara es poden visitar al portal web de Cultura del Bé Comú.