El Manresa FS es deixa perdre la victòria a 10 segons per al final a la pista de l'Industrias B (4-4)

Els manresans van patir un arbitratge molt casolà a Badalona

26 de febrer del 2021
Actualitzat a les 8:57h
En moltes ocasions, un arbitratge pot perjudicar a un equip en el transcurs d'un partit. En el partit que van disputar dijous l'Industrias B i el Manresa FS, en partit ajornat en el seu moment, l'actuació arbitral va afectar el resultat final del partit. A la segona part, sis faltes acumulades al Manresa i una al conjunt local. La cinquena falta assenyalada als manresans es per veure-la repetida. I a més set targetes per als manresans

Primera part fluixa dels manresans amb les punteries dels dos equips imprecises. Forta pressió local amb dificultats per poder treure la pilota netament l'equip de Sito Rivera. A mitjans del primer temps, els manresans comencen a donar la cara i acaba el primer temps amb empat a tres gols.

A la represa, inici amb un Manresa FS molt millor que crea ocasions clares per resoldre el partit però sense efectivitat. Passen molts minuts i fins a quatre pel final, Èric no estableix el quart gol visitant deixant el partit de cara. Poc després, una innecessària falta manresana a mitja pista suposa un llançament de doble penal per als locals que atura Adil.

A partir d'aquí, Industrias juga amb porter jugador sense encert final i quan els manresans tenen els tres punts a la butxaca, arriba una acció de contracop que mai es pot produir i després d'un efecte estrany de la pilota, Adil en pròpia porteria introdueix l'esfèrica a 10 segons per al final.

I sense mes temps, el Manresa es deixa dos punts a Badalona.

Iindustrias B 4. Eric, Novo, Lavado, Adrià i Lacomihla. Arnau, Palanca, Marc, Dilan, Addelellah, Mateo, Navallo, Luis.

Manresa FS 4. Aleix, Santa, Nil, Asis i Pep Costa. Noguera, Èric, Corvo, Nil, Josan, Manu, Muñoz, Gerard i Adil.

Àrbitres: Jordi Boleda i Carles Estruch

Gols: 0-1 Nil 1, 1-1 Novo 3, 2-1 Lacomihla 6, 2-2 Josan 6, 3-2 Abdelellah 8, 3-3 Pep Costa 15, 3-4 Èric 36, 4-4 pp Adil 40.