Els barris de Manresa amb els nous radars informatius reclamen que també serveixin per sancionar

Les associacions de Sagrada Família, Cal Gravat - Bufalvent, Cots - Guix Pujada Roja i carretera Santpedor raonen que es troben en els carrers on es generen més accidents

Un dels radars informatius a la carretera del Pont de Vilomara de Manresa
Un dels radars informatius a la carretera del Pont de Vilomara de Manresa | AjM
Redacció
25 de febrer del 2021
Actualitzat a les 16:30h
Les associacions de veïns de la Sagrada Família, Cal Gravat - Bufalvent, Cots - Guix Pujada Roja i carretera Santpedor, als barris on s'han col·locat radars informatius, demanen a l'Ajuntament que repensin la fórmula i sancionin als conductors que sobrepassin el límit de velocitat.

Les associacions opinen que amb aquests de sensibilització, els vehicles "seguiran anant a la velocitat que vulguin i aquests radars quedaran relegats a ser simplement un altre mobiliari urbà o una altra senyalització més". 

Les associacions raonen que en els punts on s'han col·locat els radars són carrers bastant transitats de Manresa, tant per vehicles i com per vianants, i on es generen accidents, ensurts i situacions perilloses. "És vital que en aquests punts, coneguts per la seva accidentalitat i l'excessiva velocitat dels vehicles s'utilitzin sancions, penalitzacions, multes i qualsevol mesura més contundent i dissuasòria", raonen.