L'entrenador del Manresa FS, Sito Rivera, fitxa per un Primera Divisió

El Burela Pescados Rubén jugarà un partit amistós a Manresa com a compensació pel fitxatge

Sito Rivera deixa el Manresa FS
Sito Rivera deixa el Manresa FS | MFS
Redacció
25 de febrer del 2021
Actualitzat a les 15:48h
El Manresa FS ha rescindit el contracte de l'entrenador Sito Rivera que a partir de diumenge dirigirà el Burela Pescados Rubén de la Primera Divisió. El club manresà ha arribat a un acord amb el club gallec, que, a banda de la clàusula estipulada, jugarà un partit a Manresa en una edició a determinar del trofeu Les Codines.

Per la seva part, Sito Rivera encarà dirigirà el Manresa FS aquest dijous a Santa Coloma davant l'Industrias B, i dissabte s'acomiadarà al Pujolet davant el Salou.

Si el tècnic aconsegueix els sis punts que hi han en joc aquesta setmana, deixarà l'equip en un lloc privilegiat de la classificació amb 33 punts a poca distancia de Natació Sabadell i Mataró, primer i segon classificats amb 34 i 33 punts respectivament. Aquests dos equips tenen partits a Barceloneta i Segorbe respectivament que son el quart i cinquè classificat.  

Finalitzada aquesta setzena jornada, en quedaran dues per acabar la primera fase de la lliga on els quatre primers classificats jugaran la segona fase per al títol de lliga del grup 3, les dues primeres places pel play off d'ascens a Segona Divisió, i les altres dues restants per a la classificació per la copa del rei 2021-22.   

El Manresa FS viatjarà a Sabadell per jugar davant el Natació i l'últim partit serà a casa contra el Lleida. Els manresans encara tenen el coixí del partit pendent davant Segorbe al Pujolet, que probablement s'haurà de jugar l'últim cap de setmana de lliga d'aquesta primera fase, precisament un dia abans o després del Lleida.