Parking Shakespeare estrenarà «La tempesta» dissabte al Kursaal

El dramaturg Marc Rosich és autor de l'adaptació i la direcció de l'espectacle

Membres de Parking Shakespeare durant la presentació de l'obra a Manresa
Membres de Parking Shakespeare durant la presentació de l'obra a Manresa | MEES
Redacció
25 de febrer del 2021
Actualitzat a les 14:40h
La companyia Parking Shakespeare, que ja fa 10 anys que cada estiu ofereix al Parc de l'Estació del Nord de Barcelona un Shakespeare a l'aire lliure, estrenarà aquest dissabte, 27 de febrer a les 20 h a la sala gran del Kursaal La tempesta, la darrera obra de Shakespeare i en la qual mostra tota l'experiència acumulada al llarg de la seva vasta carrera. L'espectacle, que és una coproducció de la Xarxa Transversal, ja té les entrades exhaurides, amb el 50% de l'aforament.

La proposta del dramaturg Marc Rosich per aquest nou muntatge de La tempesta vol treure el màxim partit a les forces de la companyia Parking Shakespeare, amb qui el director ja ha treballat en el drama a Woyzeck i en la comèdia Les alegres casades de Windsor. La idea de muntatge vol mantenir la companyia contínuament en escena, creant amb els cossos dels mateixos actors la tempesta que obre la peça, i també l'illa fabulosa on les víctimes del naufragi van a parar.

A més a més de l'adaptació, Marc Rosich dirigeix també el muntatge, interpretat per Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, José Pedro Garcia Balada, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Marc Joy, Carme Milán, Santi Monreal, Ricard Sadurní i Àlvar Triay. La música original és de Marc Sambola i la direcció artística de Pep Garcia-Pascual.

Després de l'estrena al Kursaal, Parking Shakespeare començarà una gira per una desena de teatres catalans que començarà diumenge 28 de febrer al teatre Monumental de Mataró i passarà durant tot el mes de març per Tortosa, Reus, Vilanova i la Geltrú, Olot, Lleida, Figueres, Lloret de Mar i El Prat de Llobregat.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.