L'Audiència de Barcelona jutjarà un home per violar una noia de 15 anys el 2017 a Manresa

La Fiscalia demana una condemna de 14 anys de presó i 30.000 euros d'indemnització per aquests fets, que no havien transcendit fins ara

Audiència de Barcelona
Audiència de Barcelona | Europapress
23 de febrer del 2021
Actualitzat a les 20:06h
La secció sisena de l'Audiència Provincial de Barcelona jutjarà el proper dimarts 2 de març un home acusat de violar una menor de 15 anys la tarda del 9 de desembre de 2017 en un habitatge deshabitat de la carretera de Vic de Manresa.

Segons l'acusació de la Fiscalia, l'home va penetrar vaginalment la menor en contra de la seva voluntat i agafant-la fortament per la cintura ja que ella s'hi resistia. L'escrit també detalla que l'acusat no va usar preservatiu i va acabar ejaculant dins la noia.

La Fiscalia qualifica els fet6s, que no havien transcendit fins ara, com un cas d'agressió sexual amb penetració a menor de 16 anys i demana una pena de 14 anys de presó, així com una ordre d'allunyament de 500 metres respecte de la víctima durant 20 anys i una supletòria de 10 anys de llibertat vigilada un cop hagi completat la condemna.

Així mateix, com a responsabilitat civil demana una indemnització de 30.000 euros pels danys morals causats a la víctima.