El PSC demana una actuació immediata dels ajuntaments en la carretera entre Santpedor i Castellnou

Els socialistes denuncien "un greu deteriorament" a les seves cunetes i ferm

Redacció
23 de febrer del 2021
Actualitzat a les 19:07h
Carretera de Santpedor a Castellnou de Bages
Carretera de Santpedor a Castellnou de Bages | GSV
El grup municipal Nou Castellnou - CP a Castellnou de Bages emplaça els ajuntaments de Santpedor i Castellnou a resoldre d'immediat les deficiències de la carretera que uneix els dos municipis, i alhora donar pressa a Diputació per complir el compromís de transformar aquesta via en carretera.

Els socialistes recorden que la via que uneix Castellnou de Bages amb Santpedor és, de fet, un camí rural asfaltat de titularitat municipal, principalment de l'Ajuntament de Santpedor. El fet de tractar-se d'un camí suposa "que sigui estret, sinuós, mal asfaltat i per tant, perillós". El PSC denuncia que degut a això, "tampoc se li fa el manteniment degut com correspondria a un camí molt transitat per vehicles de tota mena".

El grup municipal assegura que ha portat aquest tema diverses vegades al ple municipal de Castellnou, amb el compromís de l'alcalde de negociar i pactar solucions provisionals adequades, amb Santpedor, "sense resposta pràctica".

La Diputació de Barcelona es va comprometre en el passat mandat a assumir la titularitat d'aquest camí per a convertir-lo en carretera, millorant així l'amplada i el seu manteniment. El PSC afirma que l'alta densitat de vehicles que hi passen "fa del tot urgent aquesta reconversió, però mentrestant cal una actuació immediata per a resoldre les greus deficiències del camí".
Arxivat a