Col·legi

David Casellas pren possessió com a conseller del Consell de l'Advocacia Catalana

El nou degà del Col·legi d'Advocats de Manresa relleva en el càrrec al degà sortint, Abel Pié, que n'ha format part durant els darrers dotze anys

per Redacció, 22 de febrer de 2021 a les 19:26 |
La presidenta del Consell, M. Eugènia Gay, imposa la medalla del Consell a David Casellas | Miquel Coll
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El nou degà del Col·legi d'Advocats de Manresa, David Casellas, ha pres possessió aquest dilluns com a nou conseller del Consell de l'Advocacia Catalana. Casellas relleva en el càrrec al degà sortint, Abel Pié, que ha format part durant els darrers dotze anys del Consell representatiu dels catorze Col·legis d'Advocats de Catalunya.

David Casellas és el nou degà del Col·legi d'Advocats de Manresa des del passat 29 de gener i aquest dilluns ha pres possessió del càrrec de conseller de l'Advocacia Catalana, en el decurs del plenari celebrat pels degans i deganes dels catorze Col·legis de l'Advocacia de Catalunya a Barcelona, un acte durant el qual la presidenta, Mª Eugènia Gay, li ha imposat la Medalla del Consell de l'Advocacia Catalana.


Nascut a Manresa, l'any 1969, Casellas es va llicenciar en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 1992. Exerceix com advocat des del seu propi despatx, amb seu a Manresa, des de fa 24 anys. Especialitzat en responsabilitat civil, drets dels consumidors i dret de la circulació, forma part de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya, i també presta els serveis de Torn d'Ofici i Assistència al Detingut en els àmbits civil, administratiu, laboral i assistència a víctimes de violència de gènere.

Casellas forma part de la junta de govern de l'ICAManresa des de l'any 2015 com a diputat responsable de les Comissions de Normativa i Drets Humans. És també membre de les Comissions homònimes del Consell de l'Advocacia Catalana i de la Subcomissió de Competència i Defensa dels Consumidors del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE). 


Des d'aquest dilluns el nou degà de Manresa  és també conseller del Consell de l'Advocacia Catalana, l'òrgan representatiu dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya, que té adherits els de les Illes Balears, Perpinyà i Andorra, i que aplega més de 40.000 col·legiats.

 

Participació