El Manresa FS completa un cap de setmana perfecte golejant el Lleida (1-7)

Els manresans pugen fins a la tercera posició de la classificació gràcies a dos triomfs en dos dies

El Manresa FS ha guanyat els dos partits del cap de setmana
El Manresa FS ha guanyat els dos partits del cap de setmana | MFS
22 de febrer del 2021
Actualitzat a les 10:58h
El Manresa FS ha completat la marató de compromisos del cap de setmana amb una clara victòria a la pista del Futsal Lleida per 1-7, que el situa tercer a la classificació amb dos partits ajornats pendents de disputar. Amb la victòria de dissabte a Esplugues (2-4), el Manresa FS signa un cap de setmana molt profitós.

Dubitatiu inici de partit per part dels manresans que han vist com els lleidatans s'han avançat al marcador amb un xut exterior de Sergi arran de pal sense que Adil pogués fer res.

Els manresans no estaven del tot dins el partit, però l'entrada de Muñoz a pista ha suposat un revulsiu en la seva posició de pivot. Aquesta modificació tàctica ha fet anar de corcoll als de casa i en dos minuts els manresans han donat la volta al partit. Arribat al descans amb la mínima avantatge visitant, la represa ha estat l'inici per poder determinar el partit amb dos gols de Muñoz i Corvo al començament d'aquesta segona part.

Amb el partit encarat, els manresans han jugat a plaer alternant diverses opcions tàctiques i en una de les diverses arribades, Manu a establert el cinquè gol a vuit minuts per al final. Ha estat a sis minuts per acabar el partit quant els locals han optat pel joc de porter jugador, els de Sito Rivera han augmentat les diferències amb dos gols més sentenciant el partit amb una golejada.

Ara espera Industrias el proper dijous a Santa Coloma en partit aplaçat al seu dia i dissabte al Pujolet els manresans rebran al Salou.

Futsal Lleida 1: Castro, Ian, Peña, Gordillo i Chechu. Sergi, Aliu, Pulido, Cortes, Roc, Ivan, Pedro i Marc.

Manresa FS 7: Adil, Santa, Gerard, Nil i Pep Costa. Noguera, Eric, Corvo, Josan, Muñoz, Manu, Asis i Aleix.

Gols. 1-0 Sergi 6; 1-1 Muñoz 10; 1-2 Corvo 11; 1-3 Muñoz 21; 1-4 Corvo 23; 1-5 Manu 32; 1-6 Santa 36; 1-7 Pep Costa 35

Àrbitres: Hugo Perez i Jonatan Espino.