La llum pren el cel des de 21 indrets de Manresa

A les 21.21h d'aquest 21 de febrer de 2021, una acció coordinada entre el Galliner i Xàldiga, amb la col·laboració de la FAVM, ha omplert la ciutat de focs d'artifici

Diversos castells de focs simultanis a Manresa
Diversos castells de focs simultanis a Manresa | Aina Font Torra
21 de febrer del 2021
Actualitzat el 22 de febrer a les 10:23h

El cel de Manresa ha esclatat de llum i foc aquest dia de la Llum, coincidint amb les 21.21h d'aquest 21 de febrer de 2021, d'aquest segle XXI. Vint-i-un llocs de la ciutat han estat els encarregats de fer esclatar els focs d'artifici de manera que fossin visibles des d'arreu, i en alguns punts afortunats se'n poguessin veure 6 o 7 simultàniament. Ha estat una acció coordinada per El Galliner i Xàldiga amb la col·laboració de les associacions de veïns de Manresa.

Els punts des d'on s'han tirat els focs són la Balconada (mirador darrera convent santa Clara), turó de davant Casa Culla (barraca rotonda direcció Carrefour), parc darrera de les piscines a tocar les cases de xocolata, esplanada de Sant Cristòfol a tocar via tren, terrat de la Seu, plaça Mil-centenari, Ca la Buresa, torre de l'edifici Conservatori de Música, pati de l'escola Valldaura, parc de Puigterrà, terrat del Casino, final del carrer Navarra, Turó de Puigberenguer, Palau Firal, Parc de Can Font al costat de l'ermita, zona de darrera de l'Institut Lacetània. al carrer Concòrdia, plaça de la rotonda de la Font del gat, Parc de sobre el Museu de la Tècnica, escola la Sèquia, Camp de Futbol Les Cots de la Font dels Capellans, barri del Xup i barri Sant Pau.