Disseny

La dissenyadora manresana Núria Malé llança «Manrússia» de la seva línia #localsouvenir

En tres peces: un coixí rectangular, una "shopper" i una "tote bag" en quatre versions de color

per Redacció, 21 de febrer de 2021 a les 18:37 |
La shopper de «Manrússia» | Núria Malé
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Donar a conèixer Manresa a través del talent del seu territori, aquest és l'objectiu de la línia #localsouvenir de la dissenyadora Núria Malé, on cada peça està ideada, cosida i brodada a partir de retalls, teixits i colors trobats als magatzems, places i carrers de la nostra ciutat i comarca. 

Mesos després del sold out de la primera càpsula, Manrússia surt a la llum per la Llum. Es tracta d'una col·lecció de tres peces: un coixí rectangular, una shopper (bossa gran) i una tote bag en quatre versions de color. A cada peça s'hi llegeix Manrússia amb text brodat a mà, que ressalta en cadascun dels productes. 


El teixit utilitzat per a la col·lecció és una sarja amb efecte gofrat de color blau elèctric teixit al Molinet, una fabrica tèxtil de Sant Martí de Torroella que va aturar els seus telers als anys noranta. D'aquesta manera es tracta de moda circular ja que s'utilitza el que ja existeix i és, per tant, la via més sostenible de produir. 

Per donar forma a Manrússia, la dissenyadora manresana s'ha inspirat en artistes de l'avantguarda russa com Chagall o Lissitzky, creant una proposta sòlida i contundent però jugant també amb simbolismes i aires naïf. 


Actualment la col·lecció es comercialitza a través del perfil d'instagram de Núria Malé @nuria_male tot i que l'objectiu de cara a la primavera és inaugurar la seva pròpia botiga en línia. 

Manrússia s'exposarà també al proper aparador d'Eix Òptics, òptica manresana situada al carrer Sant Joan Baptista la Salle, on la dissenyadora té molta afinitat amb les propietàries a nivell de concepte de botiga i valors de marca.

 

Participació