El virtuós violinista Ara Malikian tornarà diumenge al Kursaal

Presentarà "Le petit garage", amb dos concerts i totes les entrades exhaurides

Ara Malikian
Ara Malikian | Anton Corbijn
Redacció
18 de febrer del 2021
Actualitzat a les 16:07h
Aquest diumenge, 21 de febrer, torna a la Sala Gran del Kursaal Ara Malikian amb Le petit garage, el seu últim treball en què el violinista d'origen libanès, acompanyat del pianista Ivan Melón Lewis, pren com a font d'inspiració musical els garatges que han fet de banda sonora de la seva llarga carrera per multitud de països. El concert, inclòs dins la programació especial del Kursaal amb motiu dels 14 anys de la reinauguració del teatre, es podrà veure en dues sessions a les 18h i a les 20.30h amb totes les entrades exhaurides. 

Des dels recintes més grans i espectaculars de tot el món, fins als teatres més íntims i personals, Ara Malikian i el seu violí són capaços d'omplir cada racó de sensacions i emocions úniques. Són aquests últims espais els que, per les seves dimensions, creen un ambient més acollidor, amb encant i nostàlgia. Un ambient diferent que es trasllada també a la música, eterna conductora de sentiments i sensacions al públic.

Ara Malikian, a qui ja hem pogut veure en nombroses ocasions al Kursaal, proposa ara un concert de petit format, adaptat a la situació derivada per la pandèmia, en què el so del seu violí s'unirà al piano d'Ivan Melón Lewis per recórrer les diferents cançons del seu últim disc. Una gira que fa parada a Manresa abans de continuar per Cuenca, Badajoz, València, Burgos i Reus, entre d'altres.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.