«Reggae per xics» arribarà dissabte al Kursaal amb un concert de ritmes jamaicans per viatjar a l'espai

Un muntatge pensat per a tota la família amb el qual se celebraran els 14 anys de la reinauguració del teatre

«Reggae per xics» proposa un viatge a l'espai
«Reggae per xics» proposa un viatge a l'espai | Promocional
Redacció
18 de febrer del 2021
Actualitzat a les 12:44h
La sala gran del Kursaal acollirà aquest dissabte, 20 de febrer a les 12h del migdia, la gira de The Penguins / Reggae per xics amb el nou muntatge Ballant damunt la lluna, una nova aventura, que amb el combustible dels ritmes jamaicans, farà viatjar el públic més enllà de les estrelles. Un concert-espectacle pensat per a públic familiar i que està inclòs dins la programació especial del Kursaal amb motiu dels 14 anys de la reinauguració del teatre. 

La nova Gira de The Penguins suposa l'estrena del 4t disc del grup, en què continuen arranjant cançons del repertori tradicional infantil i, per primera vegada, també hi incorporen composicions pròpies. Partint de l'estació espacial Kingston i amb l'ajuda del coet RPX-1 visitaran diversos plantes descobrint cançons, ritmes i instruments en un viatge interestel·lar ple de música i diversió.

Reggae per xics va néixer fa 6 anys de la mà de The Penguins, una banda de deu músics que amb quatre discs i centenars de concerts mantenen la seva proposta on música, humor i pedagogia es donen de la mà per a fer que un concert de Reggae per Xics esdevingui una experiència inoblidable per totes les edats.

Durant aquests anys han tocat en centenars de sales, teatres i festivals d'arreu, a més de guanyar un premi ARC en la categoria de Millor espectacle per al públic infantil i familiar l'any 2015

Les entrades per veure Reggae per xics tenen un preu de 12 euros (10 euros per a menors de 25 anys i majors de 65) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal (de dimarts a dissabte d'11 a 13h i de 18 a 20h), per internet o una hora abans de l'espectacle.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.