Tres atletes de l'Avinent Manresa seran presents en el Campionat d'Espanya Absolut més selecte

Degut a les mesures contra la Covid, el campionat ha reduït el nombre d'atletes participants

Mònica Clemente té possibilitats de medalla
Mònica Clemente té possibilitats de medalla | CAM
Redacció
18 de febrer del 2021
Actualitzat a les 12:24h
Aquest cap de setmana, i degut a les mesures restrictives adoptades per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme, arriba el Campionat d'Espanya Absolut més elitista de la seva història. 

En el Polideportivo Municipal Gallur es reuniran 299 atletes (148 nois i 151 noies) que són els que han entrat dins el selecte grup d'atletes acceptats per prendre part en aquest estatal absolut, segons les marques registrades. 

L'Avinent Manresa hi estarà present amb tres atletes: Mònica Clemente en perxa (4a per marques), Emilia Del Hoyo en 60 metres tanques (8a per marques) i Ainhoa Martínez en pes (8a per marques). 

Així mateix, l'atleta entrenada pel tècnic manresà Joan Lleonart, la banyolina Esther Guerrero (amb dotze títols estatals absoluts a les seves espatlles), intentarà prorrogar el seu regnat en els 1.500 metres llisos, on de ben segur trobarà la forta resistència de Marta Pérez (CA Adidas).

Per una altra banda, dues atletes de l'Avinent Manresa es desplaçaran fins a Castelló per disputar el Campionat d'Espanya d'Hivern de Llançaments sub16-18: Mar Santanach i Irene Mateo seran presents en les finals de martell sub16 i sub18, respectivament.

Dissabte, cinc atletes de l'entitat prendran part en el Campionat de Catalunya de Proves Combinades sub14 que es viurà al Palau Sant Jordi de Barcelona, i l'equip màster masculí participarà en el català de clubs màster en pista coberta. 

Finalment, diumenge en la mateixa instal·lació de la capital catalana, es disputarà el català sub20 en pista coberta amb la participació de deu atletes de l'Avinent Manresa, i el Campionat de Catalunya de clubs sub14 en pista coberta que reunirà a les vuit millors formacions de cada categoria i en el que l'Avinent Manresa hi serà present amb les dues formacions.