El regidor d'Esports, molest per la reunió entre l'alcalde Aloy i el Cd'E Manresa sense comptar amb ell

Toni Massegú ha fet una piulada queixant-se que no ha estat convocat ni informat de la trobada a alcaldia

Trobada entre representants del Cd'E Manresa i l'alcalde Aloy
Trobada entre representants del Cd'E Manresa i l'alcalde Aloy | Cd'EM
Redacció
17 de febrer del 2021
Actualitzat a les 20:11h
El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manresa, Toni Massegú, s'ha mostrat contrariat al seu Twitter personal de la trobada que aquest dimecres al matí han tingut representants esportius del Cd'E Manresa amb l'alcalde de la ciutat, el republicà Marc Aloy, al seu despatx a l'edifici consistorial.

Massegú ha indicat en una piulada que "vull fet públic i lamentar que no se m'ha informat des d'alcaldia d'aquesta trobada i m'hauria agradat poder-hi ser". Cal recordar que mentre que Aloy i Massegú formen part dels dos partits que governen la ciutat en coalició. El segon, a banda de ser el director territorial de Presidència, també és el coordinador de Junts al Bages. El regidor ha conclòs la seva piulada assegurant que demanarà "explicacions" per entendre aquest "malentès".

Segons la nota que ha passat el Cd'E Manresa sobre la visita, els capitans del Cd'E Manresa, Sergi Solernou i Mohamed Djitte, i el director esportiu, Ferran Costa, han encapçalat la petita comitiva que ha lliurat a l'alcalde una samarreta signada per tota la plantilla i han debatut sobre l'actualitat esportiva del club, inclosa la possible substitució de la gesta artificial de l'estadi del Congost.