El Cd'E Manresa lliura la samarreta signada pels jugadors del primer equip a l'alcalde Aloy

El batlle ha repassat l'actualitat amb la comitiva manresana i s'ha mostrat optimista per fer el canvi de gespa, que dura des de 2007

Sergi Solernou, Mohamed Djitte i Ferran Costa lliuren la samarreta signada a l'alcalde Marc Aloy
Sergi Solernou, Mohamed Djitte i Ferran Costa lliuren la samarreta signada a l'alcalde Marc Aloy | Cd'EM
Redacció
17 de febrer del 2021
Actualitzat a les 20:10h
Aquest dimecres al migdia, el Cd'E Manresa ha visitat l'Ajuntament. Els capitans, Sergi Solernou i Mohamed Djitte i el director esportiu, Ferran Costa, han encapçalat la petita comitiva manresana. Ells han estat els encarregats de fer entrega d'una samarreta oficial signada pels jugadors del primer equip a l'alcalde, Marc Aloy. L'alcalde s'havia mostrat interessat en la nova samarreta vermella després de l'èxit d'un sorteig a les xarxes socials del club aquest Nadal. Aquesta trobada ha molestat al regidor d'Esports, Toni Massegú, per no haver estat convocat.

Aprofitant la trobada, Aloy ha repassat l'actualitat de l'entitat del Congost. Un dels punts estrella ha estat el canvi de la gespa artificial de l'estadi que es va estrenar fa, pràcticament, 14 anys! L'alcalde s'ha mostrat optimista i ha reconegut que és un dels temes que l'Ajuntament té sobre la taula i espera poder-lo solucionar. El primer capità, Sergi Solernou, ha comentat que "ha estat una trobada molt amable. Li hem traslladat la preocupació que tenim per l'estat del terreny de joc i s'ha mostrat interessat i receptiu".

L'alcalde ha animat l'equip per al proper partit contra el Vilafranca (diumenge, a les 12h, per youtube, a CEM TV) i ha dit que "després de passar uns temps difícils, anem molt bé amb la nova generació com diu el club en el seu hashtag (#ManresaNextGeneration). Esperem poder celebrar grans èxits aquesta temporada". Aloy ha aprofitat per confirmar la seva presència a la grada en un cap de setmana marcat per les festes de la misteriosa Llum a Manresa.