1 de 10
Exposicions

El Col·legi d'Arquitectes a Manresa acollirà l'exposició «Arquitectes artistes»

Es podrà visitar a la sala d'exposicions de la Casa Lluvià del 17 de febrer al 13 de març

Alguna de les obres de l'exposició «Arquitectes artistes» | COAC
per Redacció, 15 de febrer de 2021 a les 16:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La sala d'exposicions de la Casa Lluvià, seu a Manresa del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, acollirà del 17 de febrer al 13 de març l'exposició Arquitectes artistes en el marc dels actes de la Festa de la Llum.

L'arquitectura és l'art de construir edificis diu el diccionari, però també molts dels/les arquitectes que projecten i dirigeixen obres, pinten dibuixen, fotografien... És per això que el Col·legi d'Arquitectes organitza aquesta exposició amb els i les arquitectes com a protagonistes, per donar a conèixer i compartir les altres vessants artístiques dels i les arquitectes de les nostres comarques. Hi participen una vintena de professionals de les comarques de l'Anoia, Bages, Berguedà, Moianès i Osona. 


L'exposició es va inaugurar a la seu de Vic del COAC l'any 2020 i per la situació sanitària no va poder fer la itinerància prevista. Aquest 2021 reprèn el seu viatge amb la voluntat que es pugui visitar també a Berga i Igualada. 

La mostra es pot visitar de dimecres a divendres de 18 a 20.30 h, seguint totes les mesures d'higiene i seguretat d'acord amb la normativa sanitària vigents. 

 

Participació